Devler Ligi’nde gecenin sürprizi

20 Eylül 2012
Devler Ligi’nde gecenin sürprizi

Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk maçında BATE Borisov deplasmanda Lille’i 3-1’lik skorla geçti.

Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk maçında Fransız ekibi Lille, Belarus temsilcisi BATE Borisov’u konuk etti. Lille Metropole’de oynanan mücadeleyi konuk ekip BATE, 3-1’lik skorla kazanmayı başardı ve büyük bir sürprize imza attı.

Mücadeleye hızlı bir başlangıç yapan konuk ekip, 6. dakikada Aleksandr Volodjko’nun golüyle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Golden sonra da baskısını azaltmayan BATE, henüz 20. dakikada Vitaliy Rodionov’un ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Ortaya koyduğu performansla ev sahibine büyük bir şok yaşatan BATE Borisov 43. dakikada Edgar Olekhnovich’in golüyle farkı 3’e çıakrdı ve soyunma odasına 3-0’lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda daha toparlanmış bir görüntü çizen Lille, 60. dakikada Aurelien Chedjou’nun attığı golle farkı ikiye indirdi ancak kalan dakikalar başka gol getirmeyince mücadele 3-1’lik BATE Borisov üstünlüğüyle tamamlandı.

Bu sonuçla birlikte BATE Borisov, gruba üç puanla başlayan taraf oldu. Lille gruptaki ikinci maçında Valencia deplasmanına konuk olurken; BATE Borisov sahasında Bayern Münih’i konuk edecek.

Etiketler :

Kullanıcı Yorumları


Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?





Benzer Haberler


Beşiktaş’tan Adidas açıklaması
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Muslera KAP’a açıklandı
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Michael Schumacher’i kaskı da koruyamamış
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Kuyt: Hiçbir şey garanti değil
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
G.Saray salladı ama yıkamadı!
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış
Cluj zirveye kondu
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış