Kuyt: Hiçbir şey garanti değil

02 Ocak 2014
Kuyt: Hiçbir şey garanti değil

Fenerbahçe’nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt, ligin ilk yarısında en yakın rakiplerine 8 puan fark attıklarını, ancak hiçbir şeyin garanti olmadığını belirterek, 2014 yılında hedeflerine ulaşmak için daha çok çalışmaları gerektiğini söyledi

Kuyt, sarı-lacivertli kulübün aylık yayın organlarından Fenerbahçe Dergisi’nin Ocak 2014 sayısında verdiği röportajda, 2014 yılında kendilerinden beklenenin farkında olduklarını belirtti. Hollandalı futbolcu, “Büyük bir puan farkı ortaya çıkartmış olabiliriz ama hiçbir şeyin garantisi yoktur. Futbolda bu durum, daha da belirgin ortaya çıkar. Hata yapmamamız gerekiyor ki puan farkı kapanmasın. O yüzden bizim için önemli olan hedefe ulaşmak için daha çok arzulamak ve çalışmak” ifadelerini kullandı.

2013 yılının kendisi için çok olumlu geçtiğini belirten Kuyt, Türkiye Kupası’nı kazandıklarını, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final oynadıklarını hatırlattı.

Fenerbahçe’de Türkiye’nin en yetenekli iki teknik direktörüyle çalıştığını ifade eden Kuyt, “Ersun Yanal’a çok büyük bir saygım var. Fenerbahçe Kulübü’ne gelmek, kolay bir şey değil. Özellikle beklentiler bu kadar yüksekken hiç kolay değil. Türkiye’deki herkes, Fenerbahçe taraftarları, onun hemen performans göstermesini istiyor. Kısa bir zamanda takımı hazırlama ve bu seviyeye getirme şekli, onunla gurur duyulması gereken bir durum. Aynı zamanda biz oyuncular olarak da böyle bir hocaya sahip olmaktan ve bizi bu kadar kısa bir sürede hazırlayabildiğinden dolayı hocamızla gurur duymalıyız. Herkes şunu kolaylıkla görebilir; bu takımın çok yüksek bir kapasitesi var. Ersun Yanal da bize doğru yolu gösteren kişi oldu” dedi.

Etiketler :

Kullanıcı Yorumları


Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?





Benzer Haberler


Beşiktaş’tan Adidas açıklaması
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Muslera KAP’a açıklandı
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Michael Schumacher’i kaskı da koruyamamış
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
G.Saray salladı ama yıkamadı!
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış
Cluj zirveye kondu
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış
Messi kabustan uyandırdı
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış