Aydınus çaldı, Münih oynadı!

20 Eylül 2012
Aydınus çaldı, Münih oynadı!

Fırat Aydınus’un düdük çaldığı, kırmızı kart çıkartıp penaltı noktasını gösterdiği F Grubu’ndaki zorlu maçta Bayern Munih Valencia’yı devirdi, grupta ise Bate sürprize imza attı..

Şampiyonlar Ligi F Grubu ilk maçında Bayern Münih, sahasında İspanyol ekibi Valencia’yı ağırladı.

Allianz Arena’da oynanan ve Türk hakem Fırat Aydınus’un düdük çaldığı karşılaşmayı Alman ekibi Bayern Münih 2-1 kazanarak üç puanı hanesine yazdırdı.

Karşılaşmada Bayern Münih’e galibiyeti getiren golleri 38. dakikada Bastian Schweinsteiger ve 76’da Toni Kroos kaydetti. Valencia’nın tek sayısını ise 90’da Nelson Valdes kaydetse de bu gol galibiyet için yeterli olmadı. Türk oyuncu Emre Can, yedek kulübesinde başladığı karşılaşmada oyuna dahil olmadı. Öte yandan karşılaşmanın 90. dakikasında Valencia’dan Adil Rami kırmızı kart görürken Bayern Münih aynı dakikada Mandzukic ile bir penaltıdan yararlanamadı.

Maçta düdük çalan Türk hakem Fırat Aydınus, başarılı bir yönetim gösterdiği karşılaşmada bir penaltı kararı verirken 3 kez sarı, bir kez de kırmızı kartına başvurdu.

Bu sonucun ardından Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi’ne galibiyetle başlarken Valencia ise ilk maçından puansız ayrıldı. Bir sonraki hafta Bayern Münih 2 Ekim tarihinde Bate Borisov deplasmanına konuk olurken Valencia ise sahasında Lille’i konuk edecek.

Etiketler :

Kullanıcı Yorumları


Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?





Benzer Haberler


Beşiktaş’tan Adidas açıklaması
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Muslera KAP’a açıklandı
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Michael Schumacher’i kaskı da koruyamamış
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
Kuyt: Hiçbir şey garanti değil
02 Ocak 2014, Yorum Yapılmamış
G.Saray salladı ama yıkamadı!
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış
Cluj zirveye kondu
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış