Karabağlar cinayeti zanlısı polis tutuklandı

14 Ağustos 2012
Karabağlar cinayeti zanlısı polis tutuklandı

Cennetçeşme Mahallesi’nde görev yapan asayiş ekibine ait araç, 12 Ağustos’ta Limontepe semti 3820 Sokak’ta, Erhan Barlak’ın (20) kullandığı ve plakası açıklanmayan otomobille çarpıştı.

Kazanın ardından tutanak düzenlemek ve sürücü hakkında ehliyeti bulunmadığı için işlem yapmak isteyen polislerle Erhan Barlak arasında tartışma çıktı. Tartışmaya, Erhan Barlak’ın ağabeyi Emrah Barlak (26) ve yakınları Faruk Karhan’ın da (29) karışmasıyla büyüyen olayda ekipte yer alan ve ismi açıklanmayan bir polis memuru, etrafında biriken ve üzerine yürüyenleri dağıtmak için biber gazı sıkarak müdahale etti.

Arbede sırasında polis memurları, biber gazı sıktıktan sonra havaya ateş etti. Adı açıklanmayan polis memuru, meslektaşının üzerine sandalyeyle saldırıldığını görünce silahını tekrar ateşledi. Bu sırada Emrah Barlak karnından, kardeşi Erhan Barlak ve Faruk Karhan bacaklarından, yoldan geçen Halil Altun da seken bir kurşun sebebiyle hafif yaralandı. Emrah Barlak hastanede hayatını kaybederken diğerlerinin tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği tarafından polis memuru gözaltına alındı, ekip arkadaşı ise açığa alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan polis memuru adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan polis memuru tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :

Kullanıcı Yorumları


Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?





Benzer Haberler


20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış
20 Eylül 2012, Yorum Yapılmamış
Louis Vuitton Resort 2013 Koleksiyonu
23 Ağustos 2012, Yorum Yapılmamış
Kendinize iyi bakın, uzun yaşayın!
16 Ağustos 2012, Yorum Yapılmamış