logo

hosting
23 Aralık 2021

Oğuz Nakliye İstanbul

Oğuz Nakliye İstanbul
Şirket Adı: Oğuz Nakliye
Telefon: 0536 567 9575
E-Posta: oguzgurbuz64@gmail.com
Adres: İnönü Mh, Yurtsever Caddesi 14-18, 34755 Dudullu Osb/Ataşehir/İstanbul
İl / İlçe: »
Web Sitesi:
Sektör:

Oğuz Nakliye 15 yılı aşkın bir süre boyunca aralıksız olarak devam ettiği çalışmaları ile İstanbul’da nakliyecilik yapmaktadır. Bugüne kadar yüzlerce müşterimizin binlerce eşyasını sorunsuz bir şekilde yerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşayan firmamızı güvenle tercih edebilirsiniz.

Sizlerden gelen nakliye talep çağrılarını yanıtlamak üzere açık bulundurulan müşteri destek hattımızı istediğiniz zaman arayabilirsiniz. Taşınacak eşyalarınızı durumuna göre şirketimizden fiyat bilgisi alabilirsiniz. Firmamız hem İstanbul şehir içi hem de şehirler arası nakliye hizmeti sağlamaktadır. İstanbul’un bir mahallesinden veya bir semtinden ev ve ofis eşyalarını yine İstanbul’un başka bir ilçesine taşıyoruz. İstanbul’da bulunan ev, ofis, kurum ve fabrika binalarını da yine başka bir şehre taşımak için firmamızdan şehirler arası nakliye fiyat bilgisi isteyebilirsiniz. Ayrıca makul fiyatlarla gerçekleştirmiş olduğumuz bu hızlı hizmetimizden büyük memnuniyet duyacağınızı düşünüyoruz.

  • İstanbul Evden Eve Nakliyat
  • İstanbul Nakliye Firmaları
  • Şehir İçi Nakliye Ücretleri

VİZYONUMUZ
İstanbul genelinde evden eve nakliyat firmaları arasında marka değeri yüksek bir nakliye firması olmak.

MİSYONUMUZ
Müşterilerimizin ihtiyaç duydukları kaliteli bir nakliye hizmetini vermek ve Nakliyat sektöründeki firmalar için de çözüm ortağı olmak.

171 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+1 = ?