Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Süper Lig’de toplu sonuçlar ve puan durumu

Editör | 10 Nisan 2013 | Spor A- A+

Süper Lig’de toplu sonuçlar ve puan durumu

Sivasspor, Bursaspor ile deplasmanda yaptığı maçta 1-0 geriye düşmesine karşın karşılaşmadan 1-1 eşitlikle ayrıldı ve puanını 42’ye yükselterek, ilk sıradaki yerini korumayı başardı.

Haftanın maçında İstanbul’da Beşiktaş ile karşılaşan şampiyonluk adaylarından Trabzonspor ise uzun süre önde götürdüğü maçtan 1-1 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmada Trabzonspor’un golünü Gökhan Ünal atarken, Beşiktaş ise ikinci yarıda oyuna dahil olan Bobo ile golü buldu. Bu sonuçla Trabzonspor 42 puana ulaşırken, averajla 2. sırada kaldı. Beşiktaş ise 36 puanla bir sırada gerileyerek, 5. basamağa indi.

Ligde kümede kalma mücadelesi veren güçsüz rakibi Hacettepe karşısında Fenerbahçe, sahadan 7-0 gibi çok farklı bir skorla galip ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin gollerini Alex (3), Semih (2), Deivid ve Lugano kaydetti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 37’ye yükselterek, atılan gol averajıyla 4. sırada yer aldı. Sarı-lacivertliler, şampiyonluk yarışındaki diğer rakiplerinin puan kaybettiği haftanın en karlı takımı oldu.

Galatasaray ise yine ligde alt sıralardan kurtulma çabası veren Antalyaspor ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-kırmızılıların kötü bir oyun ortaya koyduğu mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0 kazandı. Galatasaray, 37 puanda kalırken, atılan gol averajıyla Fenerbahçe’nin önünde 3. basamakta kaldı.

Ligin 20. haftasında 4 maçı ev sahibi, 2 karşılaşmayı deplasman takımları kazanırken, 3 mücadelede berabere sona erdi. 9 karşılaşmada fileler toplam 25 kez havalandı.

Gol krallığı yarışında Galatasaray’ın Çek yıldızı Milan Baros 15 golle ilk sırada yer aldı. Sarı-kırmızılı futbolcuyu 11 golle Sivassporlu Mehmet Yıldız, 10 golle Eskişehirsporlu Youla ve Gaziantepsporlu Tabata, 9 golle de Fenerbahçeli Alex, Trabzonsporlu Gökhan Ünal ve Kocaelisporlu Taner Gülleri izledi.

Ligde bu hafta alınan sonuçlar, gelecek haftanın programı ve puan durumu şöyle:

Antalyaspor-Galatasaray: 1-0
Eskişehirspor-Gençlerbirliği: 0-0
Ankaragücü-Gaziantepspor: 3-1
Bursaspor-Sivasspor: 1-1
Fenerbahçe-Hacettepe: 7-0
Ankaraspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: 1-2
Denizlispor-Konyaspor: 2-1
Kocaelispor-Kayserispor: 1-2
Beşiktaş-Trabzonspor: 1-1

21. HAFTA

Ligde gelecek hafta, Hacettepe-Ankaraspor, Sivasspor-Eskişehirspor, Konyaspor-Antalyaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Ankaragücü, Gençlerbirliği-Fenerbahçe, Kayserispor-Bursaspor, Galatasaray-Kocaelispor, Gaziantepspor-Beşiktaş, Trabzonspor-Denizlispor maçları yapılacak.

PUAN DURUMU

Kaynak: bugun.com.tr
7885 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: