Hoşgeldiniz  
satılık haber domainleri

Sarıgül’den seçimler için Twitter atağı

Editör | 30 Kasım 2013 | Siyaset A- A+

Sarıgül’den seçimler için Twitter atağı

300 bin dolarlık bütçeyi Twitter’a ayıran Sarıgül, Ocak ayından itibaren her gün TT olacak. AK Parti’nin sosyal medya için 6 bin kişiyi görevlendirdiği iddialarından sonra, Mustafa Sarıgül de Twitter ’da TT (trend topic) olmak için düğmeye bastı.

‘SARIGÜL TEAM’ ADLI EKİP GÖREVLENDİRİLİYOR

CHP’den İstanbul Büyükşehir Belediye başkan adayı olmasına kesin gözüyle bakılan Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ün seçim kampanyasıyla ilgili Twitter ’la anlaştığı öğrenildi. Ocak ayında başlayacak Twitter reklamları için ‘Sarıgül Team’ adlı ekibin görevlendirileceği belirtildi.

GÜNLÜK 13 BİN DOLAR

İddialara göre, Mustafa Sarıgül 2014 Ocak’tan sonra her gün Twitter ’da “trend topic” listesinde yer alacak. Bunun için Twitter’a günlük 13 bin dolar ödeneceği belirtilirken, Sarıgül’ün sadece Twitter’a ayırdığı bütçenin 300 bin doları bulacağı kaydedildi.

Sarıgül’ün Twitter ’la reklam anlaşması yapmasıyla ilgili Taraf’ın sorularını yanıtlayan, Twitter’ın Türkiye partrneri GenArt Medya şirketinin yönetcilerinden İlter Avcı; “Bize reklam vermek isteyen herkes başvurur. Bir satın alma yapmak isterlerse de, ücretini ödeyerek yapabilirler” dedi. Sarıgül’ün kampanya içeriğiyle ilgili bilgi veremeyeceğini söyleyen Avcı, politikacıların yapacağı reklamların da, tıpkı ticari reklamlar gibi “promoted” ya da “sponsorlu” olarak görüneceğini belirtti. Politikacıların, Twitter ’da yapacağı propaganda amaçlı reklamların Seçim Kanunu’na uygun olması gerektiğini söyleyen Avcı, “Yerel seçimlerde politikacıların yapacağı reklam satın almalarını biz değil, kendi ekipleri yönetecek” diye konuştu. Avcı, Türkiye’nin Twitter için çok önemli bir pazar olduğunu sözlerine ekledi.

Haberin tamamını okumak için tıklayınız

Sarıgül’den Sırrı Süreyya’nın eleştirilerine cevap verdi

Kaynak: ensonhaber.com
6323 Kez Görüntülendi.
Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

EN SON HABERLER

web tasarımı

firma rehberi
© 2017 HaberMatik V2 ~ Site içeriği örnek olarak hazırlanmıştır, sitede yer alan logoların telif hakları kendi markalarına aittir.
HaberMatik, Marka Tescili ve 5846 sayılı "Fikir ve Sanat. Eserleri Kanunu" ile korunmaktadır.
Tasarım ve kodlar tescillidir, izinsiz kullananlar telif haklarından doğan bedeli peşinen ödemeyi kabuletmiş sayılır.
Reklamı Gizle
  Ayarları Gizle  
Haber Yazılımı

 Tasarım Rengi: