logo

hosting
24 Ocak 2020

Prens Harry Kanada’ya gitti

Prens Harry Kanada’ya gitti

Kraliyet Ailesi’ndeki görevlerini bırakma kararı ile İngiltere’nin gündemine yerleşen Prens Harry, dün son Kraliyet görevlerinden birini yaparak eşi Meghan Markle ve 8 aylık oğlunun olduğu Kanada’nın Vancouver Adası’na gitti.


Kraliyet Ailesi’ndeki görevlerini bırakma kararı ile İngiltere’nin gündemine yerleşen 35 yaşındaki Prens Harry, Pazartesi günü, İngiltere – Afrika Yatırım Zirvesi’ne katılarak, son Kraliyet görevlerinden birini gerçekleştirdi ve Kanada’ya hareket etti. Kanada’nın Vancouver Adası’na giden Harry, eşi Meghan Markle ve 8 aylık oğlu ile buluştu.

“BAŞKA SEÇENEK KALMAMIŞTI”
35 yaşındaki Prens, Pazartesi günü, İngiltere – Afrika Yatırım Zirvesi’ne katılmadan önce kamuoyu önünde bir açıklama yaptı. Afrika’daki AIDS hastası çocukların yararına çalışan ve kendisinin de kurucuları arasında olduğu bir vakfın Londra’daki resepsiyonunda konuşan Prens, “Başka seçenek kalmamıştı” dedi ve dolaylı bir ifadeyle medyayı suçladı.

“Biliyorum her zaman doğru seçimleri yapmadım. Ancak bu konuda başka bir seçenek yoktu. Şunu açıklığa kavuşturmak isterim ki, kimseyi terk etmiyoruz. Kesinlikle sizleri terk etmiyoruz. Kraliçemize kamu finansmanı olmadan hizmet etmeyi ümit ediyorduk. Maalesef bu mümkün olmadı. Bu durumun kim olduğumu ya da ne kadar kararlı birisi olduğumu değiştirmediğini düşünerek unutmadan yaşananları kabullendim. Umarım bu anlamanıza yardımcı olur. Ailemi bildiğim her şeyden bir adım geri çektim. Bunu huzurlu bir hayat olmasını umduğum yönde ileri bir adım attım.”

3967 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?
#

Prens Harry Kanada’ya gitti” için 1 yorum