logo

hosting

İsrailli göstericilere kafa tutan Türk

İsrailli göstericilere kafa tutan Türk

Tek başına İsrailli göstericilere kafa tutan Türk Almanya Nürnberg’de geçtiğimiz hafta İsrail’in Gazze’de yaptığı vahşi katliama destek vermek için toplanan bir grup İsrail bayrakları açarak yürüdü. Bölgeden bisikleti ile geçen bir Türk vatandaşı kalabalık grubun arasına girerek tek başına İsrail’in vahşetini yüzlerine haykırdı.

KUR’AN’DA SONUNUZ YAZIYOR
Sizler her yerde felakete sebep oluyorsunuz diyen Türk vatandaşı, “Benim kitabımda sizin sonunuzun nasıl olacağı yazıyor. Gün geldiğinde ne bir taşın ne de bir ağacın arkasına saklanabileceksiniz” diyerek grubun dağılmasını istedi.

CESARETİNİZ VARSA BU İNSANLARA SİLAH VERİN
“Ramazan ayında olduğumuzu bile bile saldırıyorsunuz. Her Ramazanda bunu yapıyorsunuz” diyerek gruba bağıran vatandaş, “Her Ramazan masumlara saldırıyorsunuz. O topraklar sizin değil. Silahsız insanlara karşı mı savunuyorsunuz kendinizi o insanlara silah verin de görelim savunmanızı. Yaptığınız savunma değil cinayettir.” diye bağırdı. Kanlı katliama destek veren grup, tepki gösteren Türk vatandaşına hiçbir cevap veremedi. Türk vatandaşın, “Gece yarısına kadar beklemem gerekirse de bekleyeceğim siz dağılana kadar burdan gitmeyeceğim” demesi üzerine grup dağıldı

Etiketler: »
3938 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+7 = ?