logo

hosting

Fethullah Gülen, Beddua Etti

Fethullah Gülen, Beddua Etti

fetullah-gulen-beddua-jpgFethullah Gülen, yolsuzluk operasyonuyla ilgili “Hırsızı yakalayanın üzerine gidenlerin Allah evlerine ateş salsın, yuvalarını yıksın.” dedi.

Yürütülen operasyonla ilgili kendilerine yöneltilen eleştirilere cevap veren Fethullah Gülen, ‘Demediğim şeyleri dedim’ diyerek başladığı konuşmasında sert ifadeler kullandı.

Yürütülen soruşturma ve operasyon sırasında bazı savcı ve polislerin yetkilerini suistimal ettiğine dair iddialar medyada yer almış ve bu operasyonun arkasında cemaatin olduğu ileri sürülmüştü. Yargının yaptığı operasyonları “kirlerden arınma” olarak nitelendiren Fethullah Gülen, bunları yapanlara teşekkür etti. Hatalı olanlar varsa ağır ifadeler kullanan Gülen, “Dinin ruhuna aykırı bir şey yapmışlarsa, yaptıkları şey Kur’an’ın temel disiplinlerine aykırıysa, Sünnet-i Sahiha’ya aykırıysa, İslam’ın hukukuna aykırıysa, modern hukuka aykırıysa, günümüz demokratik telakkilere aykırıysa.. Allah bizi de onları da yerlerin dibine batırsın, evlerine ateş salsın, yuvalarını başlarına yıksın” dedi.

İşte Fethullah Gülen’in açıklamasından satırbaşları;

Eğer bu mevzuda bir kısım arkadaşlar kendilerine verilen imkanlarla.. onlar nisbet yapıyorlar, Falan Filan diyorlar, f diyebilirler, diyebilirler, ç diyebilirler, d diyebilirler, diyorlar. Bulaştı bulaşmadı mülahazasıyla, belki cinayet sayılabilecek bir kısım icraatta bulunuyorlar. Şöyle demek geliyor yani içimden.. Demeden kendimi alamayacağım. Hiçbir zaman da demek istemediğim bir şeyi demek geliyor içimden.

“ALLAH YUVALARINI BAŞLARINA YIKSIN”

Etiketler: »
19727 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?