logo

hosting

Başbakan: TSK yetkiyi bizden alacaktır

Başbakan: TSK yetkiyi bizden alacaktır

flass
Başbakan Erdoğan Kırgizistan ziyareti sırasında basın toplantısı gerçekleştirdi. Erdoğan, gazetecilerin PKK’nın çekilme süreciyle ilgili soruları karşısında, sürecin başarıyla devam ettiğini söyledi.

İşte Başbakan’ın konuşmasından satır başları:

“Bundan sonraki sürece yönelik bu süreç gayet iyi bir şekilde işliyor ama bu süreçle ilgili kesin bir şey söylemek mümkün değil. Tüm kesimler bunun içinde. Medya ve akil insanlar içerisinde yer alan kişiler, sendikacılar ve STK’lar da bu desteği veriyorlar sağolsunlar. Bu süreçte her şeye rağmen bunu başarmanın hedefinde olacağız.

TSK’YA YETKİ VERİLECEK Mİ?

Silahlı kuvvetlerin bir talebi yoktur. Verdiğimiz yetki çerçevesinde yetkiyi kullanır. Bizden yetkiyi alacaktır. Atması gereken adımları atacaktır.

SİLİVRİ’DEKİ PROTESTOLAR

Silivri’deki tavır bir mahkemeyi, yargıyı basma ve işgal hareketiydi. Böyle bir hareket olunca ister istemez oradaki mahkeme başkanı da olayı yarına tayin etti. Eylemler, gösteriler Türkiye’ye yakışan şeyler değildi. Bunlar ana muhalet partisine yakışan şeylerdi. Biz buna alışığız. Dün de parlemonta binasına saldırmaları… Bu CHP’nin asıl kimliğini ortaya koyuyor.

Kaynak:Haber Türk

7918 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+8 = ?