logo

hosting
05 Mart 2014

AK Parti mitinglerinde montaj mı var ?

AK Parti mitinglerinde montaj mı var ?

AKP Mitinglerinde Montaj İddiası!

Başbakan Erdoğan ile Bilal Erdoğan arasındaki ses kayıtlarından sonra dillerden düşmeyen montaj kelimesi bu kez Bahçeli’nin gündeminde. AK Parti mitinglerindeki kalabalığı şüpheli bulan MHP lideri, her gittiği yerde montaj iddiasını dile getiriyor. Bugün de öyle oldu. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir Kemalpaşa ilçesinde yaptığı konuşmada montaj iddiasını tekrarladı.

Bahçeli, şunları söyledi:

“Seçim döneminde hiç ekonomik sorunların üzerinde durmuyorlar. Temel sorunların çözümü için programları var mı? Bunlardan bahsediyorlar mı? Bol bol miting yapıyor. Taşıma insanlarla, medya oyunlarıyla, esas montaj orda yapılıyor. Gelenleri üst üste koyarak montaj yapıyorlar. Recep Tayyip Erdoğan. “Aman Yarabbi bu kadar rüşvet ve yolsuzluktan sonra bu millet peşinden mi geliyor’ diye insanın sorusu geliyor.”

ADIYAMAN MİTİNG FOTOĞRAFINA DİKKAT

Başbakan Erdoğan bugün Adıyaman’da AKP’lilere seslendi. AKP’nin son zamanlarda yaptığı birçok mitingde kitlelerin photoshop yoluyla çoğaltıldığı iddiası gündeme geliyordu. Fotoğraflarla desteklenen bu iddialara ilişkin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de, “Montaj arıyorsan miting kitlene bak” diye konuştu. Bugün Adıyaman için AKP’lilerin paylaştığı foto ile DHA’nın geçtiği fotoğraflardaki fark da çok çarpıcı.

İşte tartışmalı o fotoğraflar:

miting1

 

Etiketler: » »
24515 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?